Menu

Lag din egen fotballbane i hagen – Bevar fotballgleden

De aller fleste som spiller fotball har drømt om å bli toppspiller som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zinedine Zidane eller Ada Hegerberg. De færreste lykkes i å få fotballen som sitt levebrød, men det betyr ikke at det ikke er like morsomt av den grunn. Leken med lærkula er for mange en viktig del av livet, fra man er ung til man er gammel. På et tidspunkt blir man kanskje for gammel til å spille fotball selv, men da følger man gjerne med Eliteserien og Premier League på TVen eller det lokale 4.divisjonslaget på stadion. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan man kan fortsette å dyrke fotballgleden og lidenskapen for sporten selv om man kanskje ikke ble verken Messi, Ronaldo, Hegerberg, Zidane, Haaland eller Ødegaard.

Bygg din egen fotballbane i hagen

Å bygge sin egen fotballbane i hagen høres kanskje ambisiøst ut. Det trenger du ikke være. Med utstyr fra Reimbutikken har du alt du trenger for å realisere drømmen. Hos Reimbutikken finner du blant annet gressklippere som gjør at plenen din blir like perfekt som Camp Nou eller Anfield Road. Hvis du slenger på litt hvitmaling for å avgrense banen og to små fotballmål, så har du alt du trenger for virkelig å kose deg med fotball i hagen.

Nå er det selvfølgelig slik at hager kommer i ulike varianter, størrelser og fasonger. Det trenger likevel ikke bety at du kan legge opp til morsom fotballaktivitet selv om hagen din er liten eller ikke er rektangulær. Så lenge gresset er klippet godt med enten vanlig gressklipper eller robotgressklipper fra Reimbutikken, kan du alltids lage fotballtennisbane eller bare kunne trikse på plenen. Dette er ikke noe problem. Det er kun fantasien og viljen til å investere i riktig utstyr som står mellom deg og drømmehagen hvor du kan leve ut alle dine fotballfantasier. Hvem husker vel ikke da vi drømte oss bort med fotballen da vi var liten og latet som vi var de største stjernene.

Vår oppfordring er å aldri legge bort lidenskapen for fotballen. Ikke alle kan bli Messi, men alle kan ha det gøy!