Menu

Tjene penger som fotballspiller

Erling Braut Haaland, Neymar, Cristiano Ronaldo. De største spillerne fotballspillerne i verden har helt astronomiske lønninger. I forbindelse med overgangen til Erling Braut Haaland ble det spekulert i lønninger på 400 000 pund i uken. Summer som tilsvarer hva mannen i gata tjener på 10 år. Dette er premien for å ha trent så godt at man blir blant verdens aller beste spillere, i verdens desidert største idrett. Samtidig er det slik at du så absolutt ikke trenger å bli blant verdens 10 beste spillere for å kunne leve av fotballen. Faktisk er det mulig å leve av den selv om du spiller mye mindre ligaer rundt om i verden.

Det finnes mange historier om spillere som slettes ikke har hatt det samme talentet som Erling Braut Haaland, men som likevel har klart å leve av fotballen. I Norge er det faktisk slik at man som mann har mulighet til å leve av fotballen selv om man spiller i OBOS-ligaen, Norges nest øverste nivå. Dette kan virke overraskende for mange, men enn del spillere i denne ligaen tjener faktisk gode penger. Her kan man tjene nok penger til å finansiere kjøp av konas nye dråbeformet implantater, slik at hun har mulighet til å se akkurat ut som hun ønsker å gjøre. Slike dråbeformete implantater kan være signifikante investeringer, men som profesjonell fotballspiller er det slettes ikke mulig å tjene gode nok penger. Man får slik råd til å besøke verdens beste kirurger for å få de beste resultatene det er mulig å tenke seg.

For å komme dit krever det så klart at man trener mye. Selv en spiller i OBOS-ligaen har trent utallige timer for å komme opp på det nivået som kreves for å få godt betalt av klubben sin. Man er også nødt til å bli blant de beste i ligaen, da mindre klubber gjerne kun betaler mindre summer til sine spillere. Summer som slettes ikke er nok til å finansiere kjøp av implantater og andre viktige inngrep for både deg og dine kjære. Men trener du godt nok, er ingenting umulig.