Menu

Låne penger til fotballutstyr?

Har du eller barna dine lyst til å begynne å spillefotball eller dra på en fotballreise? Da vet du sikkert at dette er kostbart. Det er mange ting som skal kjøpes inn, og tenker dere å for eksempel dra til England på fotballkamp skal det kjøpes billetter for både flybilletter og kampbilletter, og alt annet som følger med på turen. Det å få barna til å begynne å spille fotball er en fin og sunn aktivitet som også kan ha stor betydning for hvilket miljø de faller inn i og hvilke verdier barna vokser opp med. Men som nevnt, det koster penger. Fotballdrakt, fotballsko, klubbavgifter og transport til og fra trening, treningsleirer og my annet skal betales. Føler du at økonomien ikke strekker helt til og du ikke har lyst å vente til pengene er spart opp, fins det en løsning for deg. Du kan nemlig ta opp et forbrukslån via Nettavisen og ha pengene på konto innen svært kort tid. I denne artikkelen skal vi forklare deg hva som stilles som krav for å få innvilget lånekontrakten og hvordan du går fram. Så bli med oss videre og vi skal gi deg alle detaljene du trenger.

Hvordan ta opp et forbrukslån via Nettavisen

Det å ta opp et forbrukslån via https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ er en enkel og rask affære. Du klikker deg inn på deres nettside over lånetilbud, sammenligner de ulike låneselskapenes tilbud, fyller ut lånesøknaden og signerer med din BankID som du har fått utstedt av banken din og du vil få svar innen kort tid. Deretter vil pengene bli overført til din bankkonto og du kan dra på jakt etter det du trenger av fotballutstyr eller bestille billetter til yndlingslaget ditt og være klar til å dra om noen få dager.

Prosessen er som nevnt enkel, men det stilles noen grunnleggende krav fra låneselskapene på nettet for at du skal få innvilget lånesøknaden din. Disse kriteriene skal vi se litt nærmere på her. De ulike låneselskapene stiller noen ulike kriterier, men felles for dem alle er at:

Kriterier for forbrukslån på nettet

Søker må ha fyllt minst 18 år ( noen ganger 20 år).

Søker må ha hatt fast bostedsadresse i Norge i minst 3 år.

Søker må ha en ryddig privatøkonomi og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Søker må ha en fast inntekt på minst 150 000 kroner per år.

Sammenlign lånetilbudene og finn det lånet som passer best for deg

Kan du imøtekomme disse kravene til https://www.nettavisen.no/forbrukslån/ er du langt på vei til å få godkjent lånesøknaden din. Det neste du gjør nå er å klikke deg inn på de ulike låneselskapenes nettsider for https://www.nettavisen.no/forbrukslån/] og finne det lånet som passer best for deg og din privatøkonomi. Sjekk betingelsene og bruk lånekalkulator hvor høy den effektive renten blir og hvor mye lånet vil koste deg totalt. Pass også på å ikke låne mer penger enn du trenger og at du vil kunne bemanne de månedlige avdragene. Betal lånet ned så raskt som mulig for å unngå straffegebyrer og i verste fall at lånet går til inkasso.

Hvis du utviser god disiplin og ikke tar deg vann over hodet er det ingenting i veien for at du kan ta opp et nytt lån hvis du får noen uforutsette regninger.